Da vi fandt vores fælles mål

Blog_FællesMål

Vi troede vi skulle lave onlinekurser...

Trine kan en masse, jeg kan en masse - vi kan noget af det samme, og så kan vi en masse forskellige ting, så alt i alt var det et rigtig godt grundlag for at skabe en masse online kurser sammen. 

Og vi havde begge lavet kurser før, så vi havde en masse erfaring at smide i puljen - det var en ‘no brainer’ som man siger på nydansk.

Og så kom vi til at snakke om at lave rigtige live workshops, og om at lave arbejdsretreats, og hvor meget vi elskede mennesker og relationer, og at opbygge ting.

Hvem det var der nævnte ordet medlemsklub, det har allerede fortabt sig i tågerne, men da der blev sagt noget a la: “vi kunne jo også lave en medlemsklub” - så var der bare noget der faldt på plads. 

For det gav simpelthen så god mening, at vi ikke “bare” lavede en masse kurser som folk kunne købe, og gennemgå som de ville, men at vi havde fokus på en længere rejse hos vores kunder.

At vi fik lov til at hjælpe dem med lige præcis det de havde behov for, så de kunne udvikle sig derfra, og at vi kunne få lov til at følge dem på deres rejse.

At vi kunne lave temaer om emner vi brændte for, og kunne lave livesessions hvor vi kunne snakke med vores kunder, og forstå deres udfordringer og ønsker.

At vi kunne opbygge en reel og langvarig relation med vores kunder.

Så ja - det var en medlemsklub vi ville lave. 

Nu var det så bare et spørgsmål om hvad vi ville tilbyde vores medlemmer. 

Hvad er det vi kan - hver især og sammen.

Hvilken værdi kan de få?

Og alle de andre gode spørgsmål man skal huske at stille sig selv, inden man starter på noget.

Hvis du har lyst til at følge med i vores rejse, og blive inviteret indenfor når vi åbner vores medlemsklub - så skriv dig op til at modtage vores nyhedsbrev.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Kategorier