Starten på et nyt partnerskab

Blog_NytPartnerskab

Hvordan starter man noget op fra bunden?

Vi startede med en kop kaffe.

For, vi havde jo brug for at finde ud af hvem hinanden var, hvad det var vi ville med et partnerskab, om vi overhovedet kunne lide hinanden, og troede på at vi ville kunne arbejde sammen. At vi ville kunne skabe noget sammen som vi begge skulle investere i, og begge ville blive afhængige af.

Så, vi mødtes på zoom, og begyndte egentlig bare at snakke. 

Vi forsøgte den obligatoriske præsentation af os selv, men måtte ret hurtigt opgive, fordi vi fik snakket os ud af alle mulige tangenter. Hvilket jo var en meget god indikation på, at der var noget der klikkede.

Og sådan blev det egentlig bare ved.

Hvor meget skal man ‘connecte’ inden man finder ud af man vil gå videre?

Tiden fløj afsted på vores første kaffedate.

Og det gjorde den også på den anden.

Og så besluttede vi os at vi ville kaste os ud i at mødes rigtigt, og begynde at arbejde med hvordan vi kunne lave et partnerskab.

Hvor meget skal man afklare inden man siger ja?

Det er der jo 100 svar på - eller mere.

Vi besluttede ret hurtigt at vi følte kemien var rigtig, vi havde mange af de samme kompetencer, og kunne supplere hinanden godt, Og vi havde den samme lyst til at lave noget sammen med en anden, og så var vi enige om én meget vigtig ting: Vi vil tjene penge.

Selvfølgelig kan det være en rigtig god idé at lave en skriftlig aftale inden man for alvor kaster sig ud i et partnerskab, men det har vi valgt ikke at gøre.

Vi ved godt at det skal gøres, inden vi når alt for langt. Men vi valgte at starte op i det små, og se om vi kan få luft under vores idé - og lige så snart det viser sig at vi har noget der kan vokse, så vil vi lave en skriftlig aftale.

Så hvad nu?

Jamen, nu skal vi jo så ‘bare’ ,finde på den der geniale idé, der kan være grundlaget for at skabe en god forretning sammen.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Kategorier